Job 23 van 29


Report this listing

Solliciteren



Jobstudent Diëtist (m/v/x)


Functie

Om ons team te versterken in de maanden juli, augustus en september, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde jobstudent diëtiste (m/v/x). Omarm jij – net als wij – kwaliteit, innovatie, veiligheid en samenwerking? Dan ben jij een collega naar ons hart!

Wat ga je doen?

  • Je staat in voor het begeleiden en adviseren van patiënten over een kwalitatieve en evenwichtig dieet welke aangepast werd aan de voedingstoestand van de patiënt.
  • Je werkt nauw samen met het verzorgend personeel en het keukenpersoneel.
  • Je bent bij voorkeur een volledige periode beschikbaar in juli, augustus en september.

Wat heb jij te bieden?

  • Je hebt je derde jaar bachelor-opleiding succesvol afgerond en je hebt een klinische stage achter de rug.
  • Bij voorkeur heb je reeds ervaring als diëtist in een ziekenhuissetting en ben je vertrouwd met de meest voorkomende diëten.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij jou?

Als ziekenhuis met een hart voor onze medewerkers hebben we jou heel wat te bieden:

  • Een leerrijke omgeving binnen een uitdagende omgeving, in een ziekenhuis met zin voor vernieuwing en innovatie.
  • Deze functie wordt verloond volgens de IFIC-barema’s, categorie 14.
  • Maaltijdcheques van 5€ per gewerkte dag.
  • Woon-werkverkeer vergoeding en/of fietsvergoeding, gratis toegang tot parkeergarage en fietsenstalling, vlotte bereikbaarheid met de trein en bus.

Solliciteren

Je solliciteert door het onderstaande formulier volledig in te vullen. Meer info? Je kan altijd mailen naar sollicitaties@heilighartlier.be. Geen mail ontvangen? Check zeker je spam!

Word jij onze nieuwe - ige student?
We nemen graag verder contact met je op van zodra we je sollicitatie ontvangen hebben.

Jouw profiel

-
  • Inventariseert en evalueert de voedingsgewoonten, medische achtergrond, behandelingen van zorgvragers
    Bepaalt voedingsbehoeften
  • Menu's samenstellen volgens het medisch voorschrift of de individuele behoefte
    Het keukenpersoneel informeren
  • Zorgvragers begeleiden bij het volgen van dieet- of voedingsadvies
  • Voedings- en dieetadvies voor: Ziekenhuispatiënten
  • Het dieet opvolgen en informatie uitwisselen met verschillende betrokkenen (verzorgend, opvoedend personeel, ...)
  • Menu's samenstellen of aanpassen volgens de mogelijkheden van de grootkeuken en de kenmerken van de doelgroep (leeftijd, dieet, …)

Aanbod

-

Solliciteren